Ана Петановска

Таг
4Вести

АНА ПЕТАН И МАРТИНИЈАН КИРИЛОВСКИ НА ФЕСТИВАЛ ВО ТИВАТ, ЌЕ ПЕАТ ПЕСНИ ОД ЕЛЕНА РИСТЕСКА И ОД ГРИГОР КОПРОВ

УШТЕ СУМ ВОЗБУДЕНА ОД НАСТАПОТ НА ФЕСТИВАЛОТ „БЕЛГРАДСКА ПРОЛЕТ“, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА АНА ПЕТАНОВСКА, КОЈА ИСПЕА ПЕСНА ПОСВЕТЕНА НА ТОШЕ

АНА ПЕТАНОВСКА СО ПЕСНА ОД ГРИГОР КОПРОВ НА ФЕСТИВАЛОТ „БЕЛГРАДСКА ПРОЛЕТ“

СТУДИРАМ ПСИХОЛОГИЈА ЗАШТО Е ПОВРЗАНА СО МУЗИКАТА, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА АНА ПЕТАНОВСКА, ЕДНА ОД ЅВЕЗДИТЕ НА ОСКАРОВСКИОТ ГАЛА КОНЦЕРТ