„Антолог“

Таг
4Вести

ЛИТЕРАТУРАТА ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА ЌЕ БИДЕ ТЕМА НА ШЕСТИОТ ФЕСТИВАЛ „КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ“ ВО СКОПЈЕ

ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ ОБЈАВИ НОВ РОМАН, „СКРИЕНИ ЖЕЛБИ, НЕМИРНИ ПАТУВАЊА“

ИЗДАВАЧКАТА КУЌА „АНТОЛОГ“ ОД ДЕНЕС ПОЧНА СО Е-САЕМ НА КНИГА

ЧЕТВОРИЦА ПИСАТЕЛИ ВЕЧЕРВА ГОСТИ ВО КНИЖАРНИЦАТА „АНТОЛОГ“