апартман

Таг
6Вести

ХОТЕЛ ВО ВАШИНГТОН ДОБИ АПАРТМАН СО МЕБЕЛОТ ОД ХИТ-СЕРИЈАТА „ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКА“

100.000 ДОЛАРИ ЗА НОЌ ВО АПАРТМАНОТ ДИЗАЈНИРАН ОД ДЕЈМИЕН ХРСТ

НАЈСКАПИОТ АПАРТМАН ВО САД ПРОДАДЕН ЗА 238 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ХОТЕЛ ВО СИНГАПУР НУДИ АПАРТМАНИ ОД ДЕТСКА ФАНТАЗИЈА

ЏЕНИФЕР ЛОПЕС ПРОДАВА АПАРТМАН ВО ЊУЈОРК ЗА 27 МИЛИОНИ ДОЛАРИ