Арета Френклин

Таг
10Вести

ФИЛМОТ ЗА АРЕТА ФРЕНКЛИН СО ЏЕНИФЕР ХАДСОН ВО КИНАТА НА 25 ДЕКЕМВРИ

ЏЕНИФЕР ХАДСОН ГО НАЈАВИ ФИЛМОТ ЗА АРЕТА ФРЕНКЛИН ЗА ОКТОМВРИ

ФИЛМ ЗА АРЕТА ФРЕНКЛИН ЌЕ СЕ ПРИКАЖЕ 46 ГОДИНИ ОТКАКО БЕШЕ СНИМЕН ОД СИДНИ ПОЛАК

СВЕШТЕНИКОТ ОД ПОГРЕБОТ НА АРЕТА ФРЕНКЛИН СЕ ИЗВИНИ ШТО ГИ ДОПРЕЛ ГРАДИТЕ НА АРИЈАНА ГРАНДЕ

НИТУ ПОБАРАА ОД МЕНЕ, НИТУ ПЛАНИРАВ ДА ОДРЖАМ ПОСВЕТА НА АРЕТА, ВЕЛИ МАДОНА

ДАЛИ МАДОНА ЗНАЕ ДЕКА МАДОНА НЕ ПОЧИНАЛА? – КРАЛИЦАТА НА ПОПОТ ЈА НАПАЃААТ ЗА ПОСВЕТАТА НА АРЕТА ФРЕНКЛИН

ТАА БЕШЕ МУЗИКАТА – ПРЕТСЕДАТЕЛИ И МУЗИЧКИОТ СВЕТ Ѝ ОДДАВААТ ПОЧИТ НА АРЕТА ФРЕНКЛИН

КАМИЛ СЛЕЏ ЈА ПЕЕ АРЕТА ФРЕНКЛИН ВЕЧЕРВА ВО „СТАНИЦА 26“