археолошки локалитет

Таг
5Вести

СТУДЕНТИ ОД МАКЕДОНИЈА И ГРЦИЈА ВО СТУДИСКА ПОСЕТА НА АРХЕОЛОШКИТЕ ЛОКАЛИТЕТИ ВО ДРЖАВАВА

ГОЦЕ НАУМОВ ОДРЖА КОНЦЕРТ СО АРХЕОЛОШКИ АЛАТКИ НА НЕОЛИТСКИОТ ЛОКАЛИТЕТ ВРБЈАНСКА ЧУКА

СЕ ИСТРАЖУВА НОВИОТ АРХЕОЛОШКИ ЛОКАЛИТЕТ ТРЕСКАВИЧКА ЧУКА ВО КОНЧЕ

РЕСТАВРИРАНИ МОЗАИЦИ ОД ПЕТ ОБЈЕКТИ ВО ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ

АРХЕОЛОШКОТО БОГАТСТВО НА СТОБИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКУСИ ПРЕКУ НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА