Атина

Таг
10Вести

ГРЦИЈА ЌЕ ГО ОГРАНИЧИ ДНЕВНИОТ БРОЈ НА ПОСЕТИТЕЛИ НА АКРОПОЛ

НАПУШТЕНИОТ АЕРОДРОМ ВО АТИНА ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ОГРОМЕН ПАРК СО 31.000 ДРВЈА

ПО 23 ГОДИНИ ПОДГОТОВКА, АТИНА ЌЕ ОТВОРИ МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА МАРИЈА КАЛАС

АТИНА ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈЕВТИНАТА ЕВРОПСКА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ГРАДСКИ ОДМОР

АТИНА ПРАВИ ЗЕЛЕНА РЕГЕНЕРАЦИЈА ЗА ДА ГИ УБЛАЖИ ПОСЛЕДИЦИТЕ НА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

АТИНА ПОЧНА ДА ГИ ГРАДИ ПРВИТЕ ОБЛАКОДЕРИ ВО ПРОЕКТ ВРЕДЕН ОСУМ МИЛИЈАРДИ ЕВРА

ПО ДВА МЕСЕЦА ОТВОРЕНИ БАЗИЛИКАТА СВЕТИ ПЕТАР ВО ВАТИКАН И АТИНСКИ АКРОПОЛ

АТИНА ЌЕ ГО ТРАНСФОРМИРА СВОЈОТ ИСТОРИСКИ ЦЕНТАР СО НОВА ПЕШАЧКА ЗОНА

НЕ ФРЛАЈТЕ ЈА ОБЛЕКАТА, ПОДАРУВАЈТЕ ЈА, ВЕЛИ АНА ВИНТУР