автобус

Таг
6Вести

НАЈДОЛГОТО ПАТУВАЊЕ СО АВТОБУС НА СВЕТОТ ЌЕ ОПФАТИ 22 ЕВРОПСКИ ДРЖАВИ ЗА 56 ДЕНА

МАЛАГА ГО ПУШТИ ВО ПРОМЕТ ПРВИОТ САМОВОЗЕЧКИ АВТОБУС ВО ЕВРОПА

НОВА АВТОБУСКА ЛИНИЈА ЌЕ ГИ ПОВРЗЕ ИНДИЈА И ЛОНДОН, ПАТУВАЊЕТО НИЗ 18 ДРЖАВИ ЌЕ ТРАЕ 70 ДЕНА

СКОПЈЕ ГИ ДОБИ ПРВИТЕ АВТОБУСИ НА ГАС

ФИНСКА ГО ДОБИ ПРВИОТ САМОВОЗЕЧКИ АВТОБУС ПОГОДЕН ЗА СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

НЕ ПАНИЧЕТЕ КОГА ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА НЕКОМУ МУ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ, ОБИДЕТЕ СЕ ДА МУ ПОМОГНЕТЕ, ВЕЛАТ ДЕЦАТА ХЕРОИ КОИ СПАСИЈА ЖИВОТ