автомобили

Таг
13Вести

ЛУКСЕМБУРГ ПРЕД ТРИ ГОДИНИ ВОВЕДЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ, НО ОСТАНА ЗАТРУПАН СО АВТОМОБИЛИ

ЕУ ЈА ПОДДРЖА ЗАБРАНАТА ЗА ПРОДАЖБА НА НОВИ БЕНЗИНСКИ И ДИЗЕЛСКИ АВТОМОБИЛИ ОД 2035

БЕРЛИН СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ ЌЕ ОДЛУЧУВА ДАЛИ ЌЕ СТАНЕ ГРАД БЕЗ АВТОМОБИЛИ

„ТОЈОТА“ ПО ПЕТ ГОДИНИ ГО НАДМИНА „ФОЛКСВАГЕН“ КАКО НАЈГОЛЕМА АВТОКОМПАНИЈА НА СВЕТОТ

БРИТАНИЈА ОД 2030 ЌЕ ЈА ЗАБРАНИ ПРОДАЖБАТА НА БЕНЗИНСКИ И ДИЗЕЛСКИ ВОЗИЛА

БАРСЕЛОНА ПРЕТСТАВИ 10-ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА УЛИЦИТЕ ОД АВТОМОБИЛИ

БАРСЕЛОНА ВОВЕДЕ ЗАБРАНА ЗА АВТОМОБИЛИ КОИ МНОГУ ЗАГАДУВААТ ВО ЦЕЛИОТ ГРАД

СЕ ГРАДИ ПРВА НАСЕЛБА ВО КОЈА ЖИТЕЛИТЕ НЕМА ДА СМЕАТ ДА ИМААТ АВТОМОБИЛ

СЕ ПРОДАВА ЛИЧНАТА КОЛЕКЦИЈА НА РЕТКИ АВТОМОБИЛИ НА ПОЛ ВОКЕР