Барбра Стрејсенд

Таг
5Вести

БАРБРА СТРЕЈСЕНД Ѝ КУПИ АКЦИИ ВО „ДИЗНИ“ НА ЌЕРКАТА НА УБИЕНИОТ ЏОРЏ ФЛОЈД

НА ЛЕДИ ГАГА Ѝ ПРЕДВИДУВААТ ДВА ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ ЗА „ЅВЕЗДА Е РОДЕНА“, НО БАРБРА СТРЕЈСЕНД ОСВОИ ТРИ

„НЕМОЈ ДА МЕ ЛАЖЕШ“, БАРБРА СТРЕЈСЕНД СО ПЕСНА ПРОТИВ ТРАМП НА НОВИОТ АЛБУМ

ЛЕДИ ГАГА ВО СВОЕТО ПРИРОДНО ИЗДАНИЕ ВО РИМЕЈКОТ НА „ЅВЕЗДА Е РОДЕНА“

БАРБРА СТРЕЈСЕНД ДВАПАТИ СИ ЈА КЛОНИРАЛА ПУДЛИЦАТА