Бела ноќ

Таг
8Вести

ОДЛОЖЕНИТЕ СОДРЖИНИ ОД „БЕЛА НОЌ“ ВЕЧЕРВА НА ПЛОШТАДОТ ФИЛИП ВТОРИ

18. ИЗДАНИЕ НА „БЕЛА НОЌ“ ЌЕ СЕ ОДВИВА НА ДЕСЕТИНА ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ

КОНЦЕРТОТ „СКОПСКИ ЕВЕРГРИНИ“ ЌЕ БИДЕ ЦЕНТРАЛЕН НАСТАН НА 16. БЕЛА НОЌ В САБОТА

ХИТОВИ ОД СКОПСКИ ФЕСТИВАЛ ЌЕ СЕ ПЕАТ ПРЕД УНИВЕРЗАЛНА САЛА ЗА „БЕЛА НОЌ“

СВЕТЛОСНИТЕ ЕФЕКТИ ВРЗ „ИБНИ ПАЈКО“ АТРАКЦИЈА НА „БЕЛАТА НОЌ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)