Берлинале

Таг
10Вести

ГЕНА ТЕОДОСИЕВСКА ЌЕ ПРЕТСЕДАВА СО ЖИРИТО НА КРИТИКАТА-ФИПРЕСЦИ НА БЕРЛИНАЛЕ

ЕВРОПСКИОТ ФИЛМСКИ ПРЕДИЗВИК ГО ВОДИ ПОБЕДНИКОТ НА БЕРЛИНАЛЕ, МАКЕДОНСКИТЕ ФИЛМОВИ НОСАТ ПЛУС ПОЕНИ

САРА КЛИМОСКА НА 14 ЈУНИ ВО БЕРЛИН ЌЕ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЕВРОПСКИ АКТЕРСКИ ТАЛЕНТ

СТАРТОТ НА БЕРЛИНАЛЕ ВО СЕНКА НА ПУКАЊЕТО ВО ХАНАУ

ХАНИС БАГАШОВ И СТЕФАН ВУЈИСИЌ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА БЕРЛИНАЛЕ ВО ПРОГРАМАТА ЗА ТАЛЕНТИ

ОВА Е НЕПОВТОРЛИВО ЧУВСТВО – БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЅВЕЗДА ВО ПОДЕМ НА БЕРЛИНАЛЕ

КЕЈСИ АФЛЕК СНИМИ ФИЛМ ЗА ТАТКО И ЌЕРКА ВО СВЕТ БЕЗ ЖЕНИ

БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ И НОВИОТ ФИЛМ НА ТЕОНА МИТЕВСКА ДОАЃААТ ПО НАГРАДИ НА БЕРЛИНАЛЕ

ЅВЕЗДАТА НА „ИСЦЕЛИТЕЛ“ БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ИЗБРАН МЕЃУ ДЕСЕТТЕ ЕВРОПСКИ АКТЕРИ ВО ПОДЕМ