библиотека

Таг
12Вести

ЧИТАТЕЛИТЕ ВО БИТОЛСКАТА УНИВЕРЗИТЕТСКА БИБЛИОТЕКА ДОБИЈА ДНЕВНА СОБА

КНИЖЕВЕН РАЗГОВОР СО ИГОР АНЃЕЛКОВ ВО БИБЛИОТЕКАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“

НАСТАВНИЧКАТА ЖАНЕТА ТОШЕВСКА Е ЧИТАТЕЛ НА ГОДИНАТА ВО БИТОЛА, ЛАНИ ПРОЧИТАЛА 71 КНИГА ОД ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА ИЗДАДЕ ТРИ АУДИОКНИГИ И ДОБИ ДЕВЕТ НОВИ КНИГИ СО БРАЈОВО ПИСМО

ВО ПАНДЕМИЈАТА, ЧИТАТЕЛИТЕ ЗЕМААТ ПО ЧЕТИРИ КНИГИ НАЕДНАШ, ВЕЛАТ ОД ВЕЛЕШКАТА БИБЛИОТЕКА

ОСЛО ГО ПРЕТВОРА ПРИСТАНИШТЕТО ВО НОВА КУЛТУРНА ОБЛАСТ СО МОДЕРНА АРХИТЕКТУРА

АУДИОКНИГИТЕ СЀ ПОБАРАНИ ВО ВЕЛЕС, ГОДИНАВА ИМАЛО 364.000 ПРЕСЛУШУВАЊА

ВО ДИГИТАЛНАТА ЕРА, СОВРЕМЕНИТЕ БИБЛИОТЕКИ ДОБИВААТ ФУНКЦИЈА НА ЈАВНА ДНЕВНА СОБА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ФИНСКА ЗА 101. РОДЕНДЕН СИ ПОДАРИ БИБЛИОТЕКА ОД 98 МИЛИОНИ ЕВРА СО РОБОТИ-БИБЛИОТЕКАРИ