Били Ајлиш

Таг
16Вести

БИЛИ АЈЛИШ НАЈАВИ СВЕТСКА ТУРНЕЈА СО 81 КОНЦЕРТ

ТРЕТИОТ АЛБУМ НА БИЛИ АЈЛИШ ИЗЛЕГУВА СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ

БИЛИ АЈЛИШ СТАНА НАЈМЛАДАТА ЛИЧНОСТ СО ДВА ОСВОЕНИ ОСКАРА

АДЕЛ, СЕМ СМИТ, ПА БИЛИ АЈЛИШ – ТРЕТ ЗЛАТЕН ГЛОБУС ПО РЕД ЗА БОНД ПЕСНИТЕ

АКО НЕ БЕВ ВАКЦИНИРАНА ПРОТИВ КОВИД-19, ЌЕ УМРЕВ, РЕЧЕ БИЛИ АЈЛИШ

НИКОГАШ НЕ МИ ГО ВИДЕЛЕ ТЕЛОТО, А СУДАТ ЗА НЕГО, ВЕЛИ БИЛИ АЈЛИШ ВО ИНТЕРВЈУТО ЗА „ВОГ“

БИЛИ АЈЛИШ ЌЕ ГО ОБЈАВИ ВТОРИОТ АЛБУМ НА 30 ЈУЛИ

БИЛИ АЈЛИШ НА 19 ГОДИНИ ЌЕ ИЗДАДЕ КНИГА ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ

НОСЕТЕ МАСКИ, МИЈТЕ РАЦЕ И ГЛАСАЈТЕ, АПЕЛИРАА АМЕРИКАНСКИТЕ МУЗИЧАРИ НА НАГРАДИТЕ БИЛБОРД