Бјарке Ингелс

Таг
4Вести

МАЛЕЗИЈА ЌЕ ГРАДИ ТРИ ОДРЖЛИВИ ОСТРОВИ НАМЕНЕТИ ЗА ЖИВЕЕЊЕ, МЕСТО АВТОМОБИЛИ ЌЕ ИМА МНОГУ ЗЕЛЕНИЛО

НОВИОТ ТЕАТАР ВО ТИРАНА Е ДЕЛО НА ПРОСЛАВЕНИОТ ДАНСКИ АРХИТЕКТ БЈАРКЕ ИНГЕЛС

СКИЈАЧКАТА ПАТЕКА НА ПОКРИВОТ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЦЕНТРАЛА Е НОВ СИМБОЛ НА КОПЕНХАГЕН