блуз

Таг
28Вести

ВЕЧЕР ПОСВЕТЕНА НА ЏО КОКЕР Е ПРВИОТ НАСТАН ОД КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ ЗА ОВАА ГОДИНА

КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ ЈА ЗАОКРУЖУВА ГОДИНАШНАТА ПРОГРАМА СО СВИРКАТА НА „ЛЕТЕЧКИ ПЕКИНЕЗЕРИ“

БЛУЗ ГИТАРИСТКАТА АНА ПОПОВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ НА 29 ОКТОМВРИ

ЧЕТВРТИОТ КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ БЕШЕ ТРИУМФ ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД

ИРСКО-ДАНСКОТО ДУО „ТРЕИНМЕН БЛУЗ“ ЈА ЗАОКРУЖИ ЛИСТАТА УЧЕСНИЦИ НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ГРЧКИТЕ БЛУЗЕРИ „БЛУЗ ВАЈР“ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ КАКО НАЈАВА НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

АМЕРИКАНСКИОТ ПЕЈАЧ И СИН НА МАДИ ВОТЕРС, МАД МОРГАНФИЛД, ЌЕ НАСТАПИ НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ

ЛЕГЕНДАРНИТЕ ГРЧКИ БЛУЗЕРИ „БЛУЗ ВАЈР“ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ НА 18 АПРИЛ

ДУОТО „ИН Д МУД“ ЌЕ НАСТАПИ НА НАЈГОЛЕМИОТ БЛУЗ ФЕСТИВАЛ ВО ХРВАТСКА

„КРОСРОУД БЛУЗ БЕНД“ ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 25 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ НА 7 ДЕКЕМВРИ