Боб Марли

Таг
6Вести

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА ФИЛМОТ ЗА БОБ МАРЛИ, ПРЕМИЕРАТА Е ВО ЈАНУАРИ

40 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА БОБ МАРЛИ, НЕГОВОТО НАСЛЕДСТВО И НАТАМУ СИЛНО ОДЕКНУВА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

СИНОВИТЕ НА БОБ МАРЛИ ПРЕРАБОТИЈА НЕГОВА ПЕСНА ЗА 75. РОДЕНДЕН

ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ ЦЕЛ ДЕН ЌЕ СЕ СЛАВИ БОБ МАРЛИ

ИРСКИ ФУДБАЛСКИ ПРВОЛИГАШ ГО СТАВИ БОБ МАРЛИ НА СВОИТЕ ДРЕСОВИ