бојкот

Таг
4Вести

„НЕТФЛИКС“ ВЕЌЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА ВО РУСИЈА

ХОЛИВУД МЕ БОЈКОТИРА, ОЧЕКУВАМ ДА СЕ ЧЕСНИ КОН МЕНЕ, ВЕЛИ ЏОНИ ДЕП

КАРДАШИЈАН, ДИКАПРИО И ДРУГИ СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ СЕ ЗДРУЖИЈА ВО БОЈКОТОТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

ЛИБАН ГО ЗАБРАНИ НОВИОТ ФИЛМ НА СПИЛБЕРГ „ПОСТ“