„Борис Трајковски“

Таг
7Вести

СКОПСКИОТ ПИВОЛЕНД ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД 21 ДО 23 СЕПТЕМВРИ ПРЕД „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

КОНЦЕРТОТ НА СТИВ ВАЈ ПРЕФРЛЕН ОД „КАЛЕ“ ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА БАЗЕНОТ ВО АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

САЕМОТ НА КНИГА СЕ ВРАЌА ВО СВОЈОТ ПРОЛЕТЕН ТЕРМИН

33. САЕМ НА КНИГА НАЈАВЕН ЗА 8-14 СЕПТЕМВРИ ВО АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

ЧАКАМ ТЕ СОС БУЈНА СТРАСТ, ЗЛАТНА БУБА МАРА НАЈАВИ ПРИРЕДБА НА 24 ФЕВРУАРИ В ГОДИНА

ТАЈНА Е КАДЕ ЌЕ ПРЕСТОЈУВА СТИНГ ВО СКОПЈЕ, СИ НОСИ СОПСТВЕН ГОТВАЧ