Бубалици

Таг
3Вести

СТРИМИНГ СЕРВИСИТЕ СЕ ТЕПААТ ЗА СТАРИ СЕРИИ И ПЛАЌААТ ПО 500 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА „БУБАЛИЦИ“ И „САЈНФЕЛД“

ЕКИПАТА НА „БУБАЛИЦИ“ КАЖА ЗБОГУМ, ПОСЛЕДНАТА ЕПИЗОДА ЌЕ СЕ ЕМИТУВА НА 16 МАЈ

„БУБАЛИЦИ“ ЗАВРШУВА ВО 2019 СО 12. СЕЗОНА