„Дајте музика“

Таг
7Вести

„ТИН КАМП“, СПИНОФ СЕРИЈАТА НА „ДАЈТЕ МУЗИКА“, ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 15 ОКТОМВРИ НА МРТ1

ДЕЦАТА ОД „ДАЈТЕ МУЗИКА“ ЌЕ НАСТАПАТ НА ЈУНИОРСКИОТ ЕВРОСОНГ ВО ПАРИЗ ВО ДЕКЕМВРИ

„ДАЈТЕ МУЗИКА“ И ВО ВТОРАТА СЕЗОНА СОЗДАДЕ НОВИ И ПРОМОВИРАШЕ СТАРИ МАКЕДОНСКИ ХИТОВИ

ЕКИПАТА ОД „ДАЈТЕ МУЗИКА“ И „БЕКУТАН“ СНИМИЈА СПОТ СО ОПТИМИСТИЧНИ ПОРАКИ ЗА 2021

НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА „ДАЈТЕ МУЗИКА“ ПОЧНУВААТ НА 4 НОЕМВРИ НА МТВ

„ДАЈТЕ МУЗИКА“ СО НОВИ ЕПИЗОДИ СЕ ВРАЌА НА МТВ НА 16 ОКТОМВРИ

ПО 27 ГОДИНИ, СЕ СНИМААТ НОВИ ЕПИЗОДИ ОД ДЕТСКИОТ СЕРИЈАЛ „ДАЈТЕ МУЗИКА“