Дебар

Таг
6Вести

ДЕБАР МЕЃУ ШЕСТЕ ГРАДОВИ ВО КОИ ВЕЌЕ НЕМА АКТИВНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС

СЕДМА ЖРТВА НА КОВИД-19 ВО МАКЕДОНИЈА, УШТЕ ДЕВЕТ ПАЦИЕНТИ ИЗЛЕКУВАНИ

ВО МАКЕДОНИЈА УШТЕ 18 ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС, БЕЗ НОВИ СЛУЧАИ ВО ДЕБАР

ТРЕТА ЖРТВА НА КОВИД-19 ВО МАКЕДОНИЈА, ПРВИ СЛУЧАИ НА ЗАРАЗА ВО ВЕЛЕС И ПРИЛЕП

ВО МАКЕДОНИЈА ИМА ЧЕТИРИ НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ВКУПНО 13

ПОТВРДЕНИ ДВА НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА, НА ГЛОБАЛНО НИВО ИМА НАД 100.000 ЗАРАЗЕНИ