Дејвид Атенборо

Таг
8Вести

ДЕЈВИД АТЕНБОРО НАПОЛНИ 98 ГОДИНИ И СÈ УШТЕ СО ЗАДОВОЛСТВО ЛАЗИ НИЗ ТРЕВА ЗА ДА ДОБИЕ ДОБРА СНИМКА

ПРВПАТ СНИМЕН ДРЕВЕН ЦИЦАЧ ИМЕНУВАН СПОРЕД ДЕЈВИД АТЕНБОРО ЗА КОЈ СЕ ВЕРУВАШЕ ДЕКА Е ИЗУМРЕН

ДЕЈВИД АТЕНБОРО НА 97 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА КАКО НАРАТОР НА „ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА“

НАЈСТАРИОТ ПОЗНАТ ЖИВОТИНСКИ ПРЕДАТОР ИМЕНУВАН СПОРЕД ДЕЈВИД АТЕНБОРО

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ГО ПРОГЛАСИЈА ДЕЈВИД АТЕНБОРО ЗА ШАМПИОН НА СВЕТОТ

ДЕЈВИД АТЕНБОРО НАПОЛНИ 95 ГОДИНИ И НАТАМУ НЕУМОРНО СНИМА, ПАТУВА И ГИ ОТКРИВА ЧУДАТА НА ПРИРОДАТА

ЖИВЕЈТЕ КАКО САКАТЕ, НО ШТЕДЕТЕ, ИМ ПОРАЧА ДЕЈВИД АТЕНБОРО НА ДЕЦАТА КАКО ДА ЈА СПАСАТ ПЛАНЕТАТА

ДЕЈВИД АТЕНБОРО НАЈАВУВА ГЛОБАЛНА КАТАСТРОФА ВО НОВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ – ГРЕНЛАНД СЕ ТОПИ, ЛУЈЗИЈАНА ТОНЕ