дела

Таг
4Вести

ДЕЛАТА ОД 60. СТРУМИЧКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ЌЕ СЕ ИЗЛОЖАТ НА 11 СЕПТЕМВРИ, ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ГРАДОТ

БУНТОВНИКОТ БАНКСИ – РЕТКА ИЗЛОЖБА ЗА СЛАВНИОТ ГРАФИТИ УМЕТНИК ВО МИЛАНО

ТРИ ДЕЛА НА БАНКСИ СЕ ПРОДАДОА ВО ПАРИЗ БЕЗ ИЗНЕНАДУВАЊА ОД УМЕТНИКОТ