Деспасито

Таг
4Вести

ДЕТСКИОТ ХИТ „БЕЈБИ ШАРК“ ГО УРНА РЕКОРДОТ НА „ДЕСПАСИТО“ НА ЈУТЈУБ

„ДЕСПАСИТО“ – ПРВА ПЕСНА СО ПЕТ МИЛИЈАРДИ ПРЕГЛЕДИ НА ЈУТЈУБ

„ДЕСПАСИТО“ И ПОРТОРИКО ГИ ОБЕЛЕЖАА ЛАТИНО ГРЕМИ НАГРАДИТЕ