детски фестивал

Таг
6Вести

ДЕТСКИОТ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА ПО 21. ПАТ НА 13 И 14 АПРИЛ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ФЕСТИВАЛОТ ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ ПО 53. ПАТ СО ШЕСТ ПРЕТСТАВИ ВО СКОПЈЕ

ДЕТСКИОТ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ „ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ“ ВО ШТИП СЕ ВОЗОБНОВУВА ПО 22 ГОДИНИ

ШТИПСКИОТ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ГОДИНАВА МОЖЕШЕ ДА ПРИМИ САМО 50 ДЕЦА