џамија

Таг
7Вести

ВО ДУБАИ ЌЕ СЕ ГРАДИ ПРВАТА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА ЏАМИЈА НА СВЕТОТ

ВО ИЗРАЕЛ ОТКРИЕНА ЕДНА ОД НАЈСТАРИТЕ ЏАМИИ НА СВЕТОТ

МАЧКАТА ГЛИ ОСТАНУВА ЖИТЕЛ НА АЈА СОФИЈА И ОТКАКО ТАА ЌЕ СТАНЕ ЏАМИЈА

БРИТАНСКИ ФОТОГРАФ ГИ ДОЛОВИ НЕВЕРОЈАТНИТЕ ДЕТАЛИ НА АРХИТЕКТУРАТА НА УЗБЕКИСТАН

ВО ИЗРАЕЛСКА ПУСТИНА ОТКРИЕНА ЕДНА ОД ПРВИТЕ ЏАМИИ НА СВЕТОТ

КРАЈСТЧРЧ – МИРЕН, ТОЛЕРАНТЕН И ОБЕДИНЕТ ГРАД КОЈ СТАНА МЕСТО НА НЕЗАМИСЛИВ УЖАС