Џани Версаче

Таг
4Вести

ЕЛТОН ЏОН ГИ ПРОДАВА ОБЛЕКАТА И НАКИТОТ ОД ВЕРСАЧЕ НА АУКЦИЈА

МАЈКЛ КОРС ГО КУПУВА „ВЕРСАЧЕ“ ЗА ДВЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

СЕРИЈАТА ЗА ВЕРСАЧЕ НЕ Е ВИСТИНИТА, РЕАГИРА СЕМЕЈСТВОТО НА СЛАВНИОТ ДИЗАЈНЕР