Џорџо Армани

Таг
7Вести

КОНЕЧНО ВИДОВ НОРМАЛНИ КОЛЕКЦИИ, РЕЧЕ ЏОРЏО АРМАНИ КОЈ ЈА ЗАТВОРИ МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО

АРМАНИ ПРОСЛАВИ 40 ГОДИНИ НА ЛИНИЈАТА „ЕМПОРИО“ СО РЕВИЈА ВО МИЛАНО

АРМАНИ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ВО ПРАЗНА САЛА ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ЏОРЏО АРМАНИ НАГРАДЕН ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА МОДНИТЕ НАГРАДИ ВО ЛОНДОН

РОБИ ВИЛИЈАМС ОДРЖА КОНЦЕРТ НА РЕВИЈАТА НА АРМАНИ НА МИЛАНСКИОТ АЕРОДРОМ

ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ ВО ТОКИО РЕШИ ДЕЦАТА ДА НОСАТ УНИФОРМИ ОД „АРМАНИ“