Џуди Гарланд

Таг
6Вести

ЌЕ СЕ СНИМА НОВА ВЕРЗИЈА НА „ВОЛШЕБНИКОТ ОД ОЗ“, НЕМА ДА БИДЕ МЈУЗИКЛ

РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ДВА ЧАСА ДНЕВНО ЈА ШМИНКАЛЕ ЗА ДА СТАНЕ ЏУДИ ГАРЛАНД

„ВОЛШЕБНИКОТ ОД ОЗ“ Е НАЈВЛИЈАТЕЛЕН ФИЛМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА

ФБИ ГИ НАЈДЕ ЦРВЕНИТЕ ЧЕВЛИ НА ЏУДИ ГАРЛАНД, УКРАДЕНИ ПРЕД 13 ГОДИНИ

ЛАЈЗА МИНЕЛИ НЕ ГО ОДОБРУВА ФИЛМОТ ЗА МАЈКА Ѝ ЏУДИ ГАРЛАНД СО РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ВО ГЛАВНАТА УЛОГА

РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ЈА ГЛУМИ ЏУДИ ГАРЛАНД