Ди Си комикс

Таг
5Вести

НОВИОТ БЕТМЕН ЌЕ БИДЕ ЦРНЕЦ, ОБЈАВИ „ДИ-СИ КОМИКС“

СУПЕРХЕРОИТЕ И ВО 2020 ЌЕ ДОМИНИРААТ НА СВЕТСКИТЕ КИНОБЛАГАЈНИ

БЕТМЕН СЛАВИ 80 ГОДИНИ – ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ ВО 1.000. БРОЈ НА „ДЕТЕКТИВ КОМИКС“

ЏЕЈМС ГАН НЕ Е ОТПИШАН, ЌЕ ГО ПРАВИ ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ“

ПОВЛЕЧЕН СТРИПОТ ВО КОЈ ЗА ПРВПАТ СЕ ПОКАЖАНИ ГЕНИТАЛИИТЕ НА БЕТМЕН