дигитална уметност

Таг
2Вести

ДИГИТАЛНО УМЕТНИЧКО ДЕЛО СОЗДАВАНО 13 ГОДИНИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 69 МИЛИОНИ ДОЛАРИ