дијамант

Таг
13Вести

РЕДОК СИН ДИЈАМАНТ БИ МОЖЕЛ ДА СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА 50 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

РЕДОК РОЗЕВ ДИЈАМАНТ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 58 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ВО АНГОЛА ПРОНАЈДЕН НАЈГОЛЕМИОТ РОЗЕВ ДИЈАМАНТ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 300 ГОДИНИ

„ВОНЗЕМСКИОТ“ ЦРН ДИЈАМАНТ ЕНИГМА СЕ ПРОДАДЕ ЗА 3,75 МИЛИОНИ ЕВРА

ЌЕ СЕ ПРОДАВА РЕДОК ЦРН ДИЈАМАНТ, СЕ ВЕРУВА ДЕКА ИМА ВОНЗЕМСКО ПОТЕКЛО

НАЈГОЛЕМИОТ РУСКИ ДИЈАМАНТ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ ЗА 20 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ПРСТЕН СО 12.638 ДИЈАМАНТИ ПОСТАВИ НОВ ГИНИСОВ РЕКОРД

НАЈГОЛЕМИОТ ВИОЛЕТОВО-РОЗОВ ДИЈАМАНТ НА СВЕТОТ ПРОДАДЕН ЗА 26,6 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ВТОРИОТ НАЈГОЛЕМ ДИЈАМАНТ НА СВЕТОТ ИЗЛОЖЕН ВО ПАРИЗ