Дино Имери

Таг
7Вести

ДИНО ИМЕРИ ВО МКЦ ГО ПРОМОВИРА ПРВИОТ АВТОРСКИ АЛБУМ „РЕФЛЕКСИИ“

ИМЕРИ ГО СВИРИ БЕТОВЕН НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈА

ДИНО ИМЕРИ СО ОНЛАЈН КОНЦЕРТ ВО МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНСКАТА БОРБА

ПИЈАНИСТОТ ДИНО ИМЕРИ СО КОНЦЕРТОТ „ЗИМСКА БАЈКА“ ВО ЧЕСТ НА ПРАЗНИЦИТЕ

ДИНО ИМЕРИ СО РЕЦИТАЛ ВО МКЦ ВО ЧЕСТ НА ВЛАДИМИР ГЕОРГИЕВСКИ

ПИЈАНИСТОТ ДИНО ИМЕРИ СЛАВИ 10 ГОДИНИ КАРИЕРА СО КОНЦЕРТ И ГОСТИ

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЈА ПОЧНА НОВАТА СЕЗОНА СО ДОЗВОЛА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ