дизајн

Таг
19Вести

ВО ХОНГКОНГ ОТВОРЕНА МОДЕРНА ТЕРЕТАНА СО ЕСКАЛАТОР ВО ФОРМА НА ТУНЕЛ

ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ НА ТРЕТИОТ СКОПСКИ МОДЕН ФЕСТИВАЛ ОД 28 ДО 30 СЕПТЕМВРИ

СТУДЕНТСКАТА РЕВИЈА НА ТМФ ИСТРАЖУВАШЕ РАЗЛИКИ ПОМЕЃУ РЕАЛНА И КОМПЈУТЕРСКИ СОЗДАДЕНА УМЕТНОСТ

ЗОРКА ТОДОРОВА-МЛАДЕНОВИЌ ОБЈАВИ КНИГА-УЧЕБНИК ЗА ИДНИТЕ ДИЗАЈНЕРИ

НОВОТО УЧИЛИШТЕ ВО МИЧИГЕН ИМА СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН ЗА ДА СЕ ЗАШТИТАТ УЧЕНИЦИТЕ ОД МАСОВНИ ПУКАЊА

СТУДИО ОД САД НАПРАВИ ИГРАЧКА СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗА ДЕЦАТА ДА УЧАТ ДА СЕ ФОКУСИРААТ

НОРВЕЖАНИ НАПРАВИЈА СТОЛИЦА ОД РЕЦИКЛИРАНИ МОРСКИ МРЕЖИ И ЈАЖИЊА

ФИРМА ОД АМСТЕРДАМ НАПРАВИ ПАТИКИ ОД ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ

СРЕБРО, СРМА И КОЖА – ИЗЛОЖБА НА РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ КОЛЕКЦИИ НА ШЕСТ ДИЗАЈНЕРИ ВО СКОПСКО ДЕБАР МААЛО