дизајнер

Таг
5Вести

САКАВ МОДЕРНО И СИ ИГРАВ СО КИРИЛИЦАТА, ВЕЛИ ДИЗАЈНЕРОТ ЗОРАН КАРДУЛА, АВТОР НА ДИЗАЈНОТ ЗА МАИЦИТЕ НА СМАРТ СДК.МК

„ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ДОБИ И СВОЈА КОЛЕКЦИЈА МЕБЕЛ

КАКО ДА НАПРАВИТЕ ВИДЕОИГРА? КРЕАТОРИТЕ ВЕЛАТ СЕКОЈ ГО МОЖЕ ТОА

МЕГАН МАРКЛ ЌЕ НОСИ ДВА ФУСТАНИ НА СВАДБАТА

АМАЛ КЛУНИ ЈА ПОЗАЈМИ ВЕНЧАНИЦАТА НА МУЗЕЈ ВО САД ВО ЧЕСТ НА ОСКАР ДЕ ЛА РЕНТА