дизајнери

Таг
13Вести

КРЕАЦИИ СО ЖИВИ ЛЕТНИ БОИ НА ТРЕТАТА ВЕЧЕР ОД СКОПСКИОТ МОДЕН ФЕСТИВАЛ

МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ СО ДОМАШНИ ДИЗАЈНЕРИ ПО 28. ПАТ ОД 28 ДО 30 МАРТ

ВО СКОПЈЕ СЕ ОТВОРА ПРОДАЖЕН САЛОН НА 17 МАКЕДОНСКИ ДИЗАЈНЕРИ И ЗАНАЕТЧИИ

МЕНТАЛНА ХИГИЕНА ВО ФОКУСОТ НА 9. НЕДЕЛА НА ДИЗАЈН ВО СКОПЈЕ

11 МАКЕДОНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ИЗЛОЖУВААТ НА ПОП-АП БАЗАРОТ ВО КАФУЛЕТО „ШОРТ БАС“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

НЕ ЧЕКАЈТЕ ГОТОВИ ПАРИ, РАБОТЕТЕ ПОВЕЌЕ РАБОТИ И БИДЕТЕ ЉУБОПИТНИ, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИТЕ ГОСТИ НА СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈН

ГЕРМАНИЈА ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ СО 12 СВЕТСКИ ПОЗНАТИ СТУДИЈА НА 8. СКОПСКА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈН

ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА СО РОДЕНДЕНСКА КОЛЕКЦИЈА ГО ОТВОРА 18. МОДЕН ВИКЕНД ВО СКОПЈЕ

СОВРЕМЕН НАКИТ ИНСПИРИРАН ОД ФЛОРА И ФАУНА НА ИЗЛОЖБА ВО ПРИРОДНО-НАУЧНИОТ МУЗЕЈ

СРЕБРО, СРМА И КОЖА – ИЗЛОЖБА НА РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ КОЛЕКЦИИ НА ШЕСТ ДИЗАЈНЕРИ ВО СКОПСКО ДЕБАР МААЛО