дизајни

Таг
3Вести

„ПРОМЕНИ ГО КРАЈОТ НА НЕЧИЈА ПРИКАЗНА“ НА ВОСКРЕСИЈА АНДРЕЕВСКА ИЗБРАН ЗА СЛОГАН НА КАМПАЊАТА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА

ТЕХНОЛОГИЈАТА Е ЗАБАВНА, ИНЖЕНЕРИТЕ СЕ КУЛ – УТРЕ ИЗЛОЖБА И ЗАБАВА НА МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ

МУЗАТА НА ИВ СЕН ЛОРАН, КАТРИН ДЕНЕВ, ЈА ПРОДАВА ЛИЧНАТА КОЛЕКЦИЈА НА НЕГОВИ КРЕАЦИИ