документарци

Таг
7Вести

ИРАНСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ „МОЈАТА УКРАДЕНА ПЛАНЕТА“ НА ФАРАНАЗ ШАРИФИ ПОБЕДИ НА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ

ШПАНСКИОТ ОСКАРОВЕЦ ФЕРНАНДО ТРУЕБА ГО ОТВОРА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА ДОКУМЕНТАРЦИ

МАКЕДОКС ВО ПОТРАГА ПО НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ДОКУМЕНТАРИСТИ

„КУЌА ОД ИВЕРКА“ ЗА ДЕЦАТА ВО УКРАИНСКАТА ВОЈНА ПОБЕДИ НА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА ДОКУМЕНТАРЦИ

„КАКО ДА СЕ ПРЕЖИВЕЕ ПАНДЕМИЈА“ ГО ОТВОРА СОЛУНСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА ДОКУМЕНТАРЦИ

ФИЛМОВИ ЗА МАЈЛС ДЕЈВИС, МАРК БОЛАН И КЕЈТ БУШ НА СЕДМИОТ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

ИСТРАЖУВАЧКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ ПОЧНУВА УТРЕ СО ЦЕЛОСНО ОНЛАЈН ПРОГРАМА