Дом на млади

Таг
2Вести

СТОТИНА УМЕТНИЦИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ НА АЛТЕРНАТИВНА УМЕТНОСТ „СИГНАЛ“ ВО ШТИП

ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ВО ШТИП СТАР ЕДЕН ВЕК АДАПТИРАН ВО ДОМ НА МЛАДИ