Драган Мијалковски

Таг
3Вести

ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ ЌЕ НАСТАПИ СО РЕВИСКИ ОРКЕСТАР НА „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ И ЌЕ ДОБИЕ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

ПОСАКУВАМ ДА СЕ НАПРАВИ ПАТОТ ДО ОХРИД И ДА НЕ НИ ГИ ЈАДЕ ГУМИТЕ, КАЖА ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ. КОЈ СЕ ВРАЌА НА СЦЕНАТА НА 73 ГОДИНИ

НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ, „ДНК“ И ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ ЌЕ НАСТАПАТ ВО ОХРИД ЗА НОВА ГОДИНА И НА 1 ЈАНУАРИ