дрвја

Таг
19Вести

ПОДЗЕМНИ ДРВЈА И ОРХИДЕЈА ОД ВРВОТ НА ВУЛКАН СЕ МЕЃУ НОВОИМЕНУВАНИТЕ РАСТЕНИЈА И ГАБИ

ФИНСКА И ШВЕДСКА СЕ НАЈПОКРИЕНИ СО ШУМИ ВО ЕУ, МАЛТА И ХОЛАНДИЈА СО НАЈМАЛ ПРОЦЕНТ

ВЛАСТИТЕ НА ЛИСАБОН НАРЕДИЈА ЗА СЕКОЕ ИСУШЕНО ДРВО ДА СЕ ПОСАДАТ ДВЕ НОВИ

НА ЗЕМЈАТА ИМА МНОГУ ПОВЕЌЕ ВИДОВИ ДРВЈА ОДОШТО СЕ МИСЛЕШЕ

НОВА АПЛИКАЦИЈА ИМ КАЖУВА НА ПЕШАЦИТЕ ВО БАРСЕЛОНА КАДЕ ИМА НАЈМНОГУ СЕНКИ

ЛАНИ НА СЕКОИ ШЕСТ СЕКУНДИ СЕ УНИШТУВАЛА ШУМА СО ГОЛЕМИНА НА ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН

ЌЕ СЕ ПРАВИ ПАРК ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

ЖИВОТОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА ОД ПЕПЕЛТА ПО ДОСЕГА НЕВИДЕНИ ПОЖАРИ ВО АВСТРАЛИЈА