Џеј Зи

Таг
7Вести

И ЏЕЈ-ЗИ ВЛЕЗЕ ВО БИЗНИСОТ СО МАРИХУАНА

МОЌНИ СМЕ И СЕ САКАМЕ – СИМБОЛИКАТА ВО СПОТОТ НА БИЈОНСЕ И ЏЕЈ-ЗИ СНИМЕН ВО ЛУВР

БИЈОНСЕ И ЏЕЈ ЗИ ГИ ОБНОВИЈА БРАЧНИТЕ ЗАВЕТИ НА КОНЦЕРТОТ ВО КАРДИФ

ЏЕЈ ЗИ ГО ТРГНА ПИ ДИДИ ОД ВРВОТ НА ЛИСТАТА НА НАЈБОГАТИ ХИП ХОП АРТИСТИ

БРУНО МАРС ГИ СОБРА СИТЕ ГЛАВНИ НАГРАДИ ГРЕМИ, ЖЕНИТЕ НЕ ОСВОИЈА РЕЧИСИ НИШТО

ЏЕЈ ЗИ ПРИЗНА ДЕКА ЈА ИЗНЕВЕРИЛ БИЈОНСЕ, МУЗИКАТА ИМ ГО СПАСИЛА БРАКОТ