Eд Ширан

Таг
27Вести

ЕД ШИРАН ЦЕЛОСНО ГО ПРЕРАБОТИЛ НОВИОТ АЛБУМ ОТКАКО ДОЗНАЛ ДЕКА НЕГОВАТА СОПРУГА ИМА ТУМОР

ЕД ШИРАН ОБЈАВИ ДЕКА ЈА ДОБИЛ ВТОРАТА ЌЕРКА

ПО ДВЕГОДИШНИОТ ОДМОР, ЕД ШИРАН ВО ОКТОМВРИ СЕ ВРАЌА СО НОВИОТ АЛБУМ „=“

АНГЛИСКИ ФУДБАЛСКИ ТРЕТОЛИГАШ ГО ВКЛУЧИ ЕД ШИРАН ВО ТИМОТ ЗА НОВАТА СЕЗОНА

СЛИКА НА ЕД ШИРАН СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА 40.000 ФУНТИ, ЌЕ ГИ ДАДЕ ЗА ОБНОВА НА ДЕТСКО ИГРАЛИШТЕ

ЕД ШИРАН ЈА ИМА НАЈПРЕСЛУШУВАНАТА ПЕСНА ВО ПОСЛЕДНАВА ДЕКАДА

ОСВОЈУВАЧОТ НА ЏЕКПОТОТ НА ЕВРОПСКАТА ЛОТАРИЈА СЕГА Е ПОБОГАТ ОД ЕД ШИРАН И АДЕЛ