електрично возило

Таг
3Вести

„ТОЈОТА“ СОЗДАДЕ ПОСЕБНО ВОЗИЛО ЗА ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО

„НЕРА“ Е ПРВИОТ МОТОЦИКЛ НАПРАВЕН СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ

РУСИТЕ ГО ПРЕТСТАВИЈА ПРВИОТ САМОВОЗЕЧКИ АВТОБУС