електронски уреди

Таг
3Вести

„ЕПЛ“ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ НОВ УРЕД ЗА АУГМЕНТАТИВНА РЕАЛНОСТ

ЕУ БАРА СМАРТФОНИ И ДРУГИ ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ ДА БИДАТ СО УНИВЕРЗАЛЕН ПОЛНАЧ

ФРАНЦИЈА ЗАБРАНИ СМАРТФОНИ И ТАБЛЕТИ ВО УЧИЛИШТАТА