Елтон Џон

Таг
21Вести

БАЈДЕН СЕ РАСПЛАКА НА КОНЦЕРТОТ НА ЕЛТОН ЏОН ПРЕД БЕЛАТА КУЌА

НА НОВИОТ АЛБУМ НА ЕЛТОН ЏОН ЌЕ ИМА И ХИП ХОП, КАНТРИ И ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА

ЕЛТОН ЏОН ОВЕКОВЕЧЕН НА ЗЛАТНА МОНЕТА ОД 1.000 ФУНТИ

МУЗИЧКИТЕ ЅВЕЗДИ СОБРАА ОСУМ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ПЕЕЈЌИ ОД ДОМА

ПО 52 ГОДИНИ СОРАБОТКА, ЕЛТОН ЏОН И БЕРНИ ТОПИН ПРВПАТ ЗАЕДНО ОСВОИЈА НАГРАДА

ЕЛТОН ЏОН ЌЕ КОМПОНИРА МУЗИКА ЗА БРОДВЕЈСКИОТ МЈУЗИКЛ „ЃАВОЛОТ НОСИ ПРАДА“

СЕР ЕЛТОН ЏОН СТАНА ФРАНЦУСКИ ЛЕГИОНЕР НА ЧЕСТА

РУСИЈА ГИ ИСЕЧЕ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ СЦЕНИ ОД ФИЛМОТ ЗА ЕЛТОН ЏОН