Емили Блант

Таг
6Вести

РАЈАН ГОСЛИНГ И ЕМИЛИ БЛАНТ ГЛУМАТ ВО НОВ ФИЛМ СО ТИПИЧЕН БРИТАНСКИ ХУМОР

ЏОН КРАСИНСКИ ГО ПРАВИ ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА ХИТОТ „ТИВКО МЕСТО“

„МЕРИ ПОПИНС“ СО ЕМИЛИ БЛАНТ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ЕМИЛИ БЛАНТ ЈА ВРАЌА МАГИЈАТА НА МЕРИ ПОПИНС ПО ПОВЕЌЕ ОД 50 ГОДИНИ

ПО ИЗНЕНАДУВАЧКИОТ УСПЕХ СО „ТИВКО МЕСТО“, КРАСИНСКИ СЕ СПРЕМА ЗА „ЖИВОТ НА МАРС“

ГЛУВАТА АКТЕРКА МИЛИСЕНТ СИМОНДС ДОНЕСЕ АВТЕНТИЧНОСТ ВО ТИВКИОТ СВЕТ НА „ТИВКО МЕСТО“