Еминем

Таг
8Вести

ЕМИНЕМ НЕОЧЕКУВАНО НА ПОЛНОЌ ОБЈАВИ НОВ АЛБУМ

ЕМИНЕМ НАВЕСТИ ДЕКА Е ВО ВРСКА СО НИКИ МИНАЖ

23-ГОДИШНИОТ ДРАГИ ИВАНОВ РАБОТИ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС ЗА ПРОДУЦЕНТОТ НА ЕМИНЕМ И НИКИ МИНАЖ

ШОН МЕНДЕС Е ГОЛЕМИОТ ПОБЕДНИК НА ЕВРОПСКИТЕ МУЗИЧКИ НАГРАДИ НА ЕМ-ТИ-ВИ

ЕМИНЕМ ЌЕ ДОБИЕ 400.000 ДОЛАРИ ЗА УКРАДЕНА ПЕСНА ВО ПОЛИТИЧКА КАМПАЊА ВО НОВ ЗЕЛАНД

ТРАМП НЕ ГО ИНСПИРИРАШЕ САМО ЕМИНЕМ – СЕДУМ НАЈДОБРИ ПЕСНИ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ