Епл

Таг
18Вести

„ЕПЛ“ ГИ ПРЕТСТАВИ НОВИТЕ ТЕЛЕФОНИ „АЈФОН 15“ И ГО ВРАТИ УНИВЕРЗАЛНИОТ ПОЛНАЧ

„ЕПЛ“ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ НОВ УРЕД ЗА АУГМЕНТАТИВНА РЕАЛНОСТ

„ЕПЛ“ ГО ПРЕТСТАВИ „АЈФОН 14“, КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ПОВРЗЕ СО САТЕЛИТИ

ОРИГИНАЛЕН ДРВЕН КОМПЈУТЕР НА „ЕПЛ“ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 400.000 ДОЛАРИ

НОВИОТ РЕВОЛУЦИОНЕРЕН ХОЛАНДСКИ ЧИП ЌЕ ГИ НАПРАВИ ПАМЕТНИТЕ ТЕЛЕФОНИ УШТЕ ПОПАМЕТНИ

ГИ СЛЕДИМЕ СИТЕ „АЈФОНИ“ УКРАДЕНИ НА ПРОТЕСТИТЕ, ВЕЛАТ ОД „ЕПЛ“

ЏОЗЕФ ГОРДОН-ЛЕВИТ ПИШУВА И ЌЕ ГЛУМИ ВО НОВА СЕРИЈА НА „ЕПЛ“