Европска Суперлига

Таг
3Вести

СУПЕРЛИГАТА ВЕЌЕ НЕ Е ВОЗМОЖНА, ПРИЗНА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЈУВЕНТУС ОТКАКО СЕ ПОВЛЕКОА ДЕВЕТ ОД 12-ТЕ КЛУБА

ЈА СОЗДАДОВМЕ СУПЕРЛИГАТА ЗА ДА ГО СПАСИМЕ ФУДБАЛОТ, ВЕЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕАЛ МАДРИД

НОВАТА ФУДБАЛСКА СУПЕРЛИГА Е ПРОЕКТ ОД ЧЕТИРИ МИЛИЈАРДИ ЕВРА ШТО СИТЕ ГО ОСУДУВААТ